ΠΡΟΒΟΛΗ DVD – ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ “ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ” ΙΜΦΠΕ 2023

  • 24/01/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας τα οποία συμμετείχαν στην Θεατρική Παράσταση «Αλήθεια, από τί ζει ο άνθρωπος;» έκοψαν την βασιλόπιτά τους και παράλληλα παρακολούθησαν το βίντεο της Θεατρικής Παράστασης το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκίνηση το βίντεο ως θεατές πλέον και όχι ως ηθοποιοί. Αυτό τους έδωσε την δυνατότητα του σχολιασμού με χαρά των ωραίων στιγμών που έζησαν και κατά την διάρκεια των παραστάσεων αλλά και όλης της προετοιμασίας η οποία λόγω covid ήταν μακρά.

Ολόκληρη την Θεατρική Παράσταση μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος στο Κανάλι του Κέντρου Νεότητας στο Youtube: «Κέντρο Νεότητας ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ Ι.Μ.Φ.Π.Ε.» και συγκεκριμένα στην διεύθυνση https://youtu.be/T0V4hyotNCQ.

Με αισθήματα χαράς αναχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για θεατρικές συναντήσεις στον χώρο του Κέντρου Νεότητας (Ηπείρου 50, Πλ. Ηρώων – Φλώρινα) για:

  1. τα παιδιά κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στις 7μμ και
  2. τους μεγάλους κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 8μμ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ